5.8 C
Prizren
E shtunë, 26 Nëntor, 2022

Punime në rrjet/ Në këto fshatra të Prizrenit dhe të Suharekës nuk do të ketë rrymë

21.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga NS 110/10[kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Budakova (kodi: 32000008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcim i shtyllave të dëmtuara.

 2.

Nga NS 35/10[kV] Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hoqa e Qytetit  (kodi: 30035005)  nga ora 09:00 deri në ora  16:00

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

21.10.2022

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

NS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Korisha (kodi: 31000010)  nga ora 11:00 deri në ora  16:00

Vendet: fshatrat: Korishë, Lubizhdë dhe një pjesë e fshatit Lutogllavë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

NS 110/10 [kV]  Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Malsia e re (kodi: 31000030) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe Tranzit (një pjesë); fshatrat: Korishë (një pjesë), Legjendë, Lubizhdë (një pjesë), Lutogllavë, Malësi e Re dhe Petrovë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Më Shumë

Tërmeti në Indonezi, mes 252 të vdekurve edhe shumë fëmijë

Shumë fëmijë të vrarë kur shkollat e tyre u shembën janë në mesin e 252 të vdekurve pas një tërmeti që shkatërroi një qytet...

Liberalizimi diskutohet sërish në Bruksel

Të martën në Bruksel mbahet edhe një takim i Grupit Punues për Vizat në kuadër të Këshillit të Bashkimit Evropian. Sipas njoftimin nga agjenda e...

Lajmet e Fundit