16.8 C
Prizren
E mërkurë, 5 Tetor, 2022

I raportojnë Begajt

ragip begaj 4Kryetari i Komunës së Malishevës,Ragip Begaj, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt të Këshillit të drejtorëve, ku janë diskutuar një varg çështjes lidhur me punët dhe obligimet e drejtorive komunale, në mënyrë që të realizohen në përpikëri detyrat e drejtorive komunale.Në këtë mbledhje është diskutuar edhe çështja e problemit kryesor të Malishevës, ajo e etheve hemorragjike.

Drejtorët e drejtorive komunale,ndërkaq kanë raportuar para kryetarit për aktivitetet e tyre gjatë javës se kaluar, si dhe për aktivitetet dhe detyrat që kanë gjatë javës në vijim.

Një pikë e veçantë e diskutuar në këtë mbledhje, ishte ajo për ethet hemorragjike, ku drejtori i Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, z.Hajdin Berisha, njoftoi se ka pasur disa takime me institucionet përgjegjëse, ku është biseduar për aktivitetet që pritet të zhvillohen gjatë këtij viti, në parandalimin e etheve hemorragjike.

Sipas drejtorit Berisha, kanë filluar disa aktivitete, kryesisht me ligjërata me mjekët nga ekspertët e kësaj fushe, ndërsa sipas parashikimeve nga institutet përgjegjëse, përkatësisht nga Instituti Rajonal i Shëndetit Publik, bazuar në kushtet e deritanishme klimatike, mund të kemi situatë të vështirë, andaj marrja e masave dhe veprimi sa më i shpejt, është i domosdoshëm./PrizrenPress.com/

Më Shumë

Rikthimi i vjeshtës

Enver Sulaj ... Para meje është vjeshta me tërë magjinë hyjnore Unë s'jam në ëndërr të të marr përdore E të vrapojmë derisa të rrëzohemi e pastaj të ngritemi...

Hapet aplikimi për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2011

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton qytetarët se që nga sot është hapur aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i...

Lajmet e Fundit