15.8 C
Prizren
E mërkurë, 29 Maj, 2024

“Srpska” po bëhet gati për hise në Qeverinë e Kosovës

KuvendiKosoves9-21Analistët politikë e shohin Listën “Srpska” me mjaft peshë në skenën politike, ngaqë fuqia e saj do të demonstrohet si në pushtetin lokal, përmes administrimit në nëntë komuna dhe kontrollit në Asociacionin e Komunave serbe, ashtu edhe në atë qendror.Madje, nuk konsiderohet ende e humbur as beteja e pakicave për ruajtjen e vendeve të rezervuara në Kuvend apo edhe sigurimin e ulëseve shtesë për serbët e veriut, shkruan Tribuna.

Këta analist nuk e përjashtojnë mundësinë që kjo listë edhe të ketë ndonjë vend në Kuvend, pas zgjedhjeve që do të mbahen në Kosovë.

Më Shumë

Lajmet e Fundit