16.8 C
Prizren
E martë, 16 Gusht, 2022

“Ushtria” e Kosovës mbetet pa municion

FSK6-02Forca e Sigurisë së Kosovës këtë vit nuk mund të blejë pushkë të standardizuara, municion, cisterna të veta për derivate, largues kontejnerësh apo automjete jo-taktike.

Përveç kësaj, shumë projekte të saj si ndërtime palestrash brenda kazermave, apo pista për helikopterë në Prishtinë e Ferizaj, vazhdojnë të bartën si projekte nga viti në vit. Paratë për to nuk po gjenden, shkruan Tribuna.

Rishikimi i buxhetit për gjysmën e dytë të këtij viti dhe miratuar nga Qeveria e Kosovës në muajin qershor, ka detyruar Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe Ministrinë e kësaj force të shkurtojnë edhe më shumë shpenzimet

Më Shumë

Për 24 orë në Prizren janë ngritur 8 aktakuza kundër 8 personave

Prokurori i Shtetit njofton opinionin publik se, gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur dyzeteshtatë (47) aktakuza kundër pesëdhjetenëntë (59) personave,...

Serbët, por edhe të tjerët, i urrejnë shqiptarët për…

Politikani, vizionari, mendimtari largpamës, analisti Arbën Xhaferi është hallkë e rëndësishme e kalvarit të gjatë të çështjes shqiptare. Ai njihet më së shumti, për...

Lajmet e Fundit