Download Free Premium Joomla 3 Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net
  • Brezovica, atraksion turistik, por pa investime
  • Sanohen dëmtimet  në rrugët trotuaret dhe hapësirat tjera publike në Prizren (Foto)
  • Shtrohen me kubëza rrugët e fshatit Kobajë
  • Shala nënshkruan marrëveshje që siç thotë ai, “do t’i ndihmojë ndërmarrjet e vogla e të mesme”
  • Piraj: Suksesi i biznesit i garantuar kur punëtorët janë të kënaqur
  • Këto janë tri variantet e rrugës Tetovë-Prizren me gjatësi 60 kilometra
  • Murati: Qeveria në largim s’mund ta çojë projektbuxhetin 2020 në Kuvend

© 2019 PrizrenPress. Hostuar tek JusaHost