1.8 C
Prizren
E mërkurë, 1 Shkurt, 2023
- Advertisement -spot_img

Shpalljet e Fundit

Një femër nga Shqipëria kapet duke vjedhur në Prizren

  Një femër me shtetësi të Shqipërisë është kapur në flagrancë duke vjedhur në një shtëpi në ‘Arbanë’ të Prizrenit. “Në lidhje me rastin është raportuar...

“Loyola” në Prizren shpall konkurs për një mësimdhënës/e

Gjimnazi ‘Loyola” në Prizren, ka shpallur konkurs për një mësimdhënës/e të gjuhës gjermane. Konkursi është hapur nga data 11.08.2019 deri më 25.08. 2019   Asociation "Loyola-Gymnasium" Rruga e...

“Loyola” në Prizren shpall konkurs për mësimdhënës

Gjimnazi ‘Loyola” në Prizren, ka shpallur konkurs për tre mësimdhënës. . Konkursi mbetet i hapur deri më 12 korrik 2019. Asociation "Loyola-Gymnasium" Rruga e Tranzitit, Petrovë, 20000, Prizren,...

Fillon regjistrimi i nxënësve në shkollën “Loyola” të Prizrenit

Shkolla “Loyola” në Prizren, ka filluar regjistrimin për nxënësit në klasat 1,6 dhe 10. Regjistrimi për shkollën fillore bëhet duke u paraqitur personalisht në zyren...

FTESË PUBLIKE PËR PROJEKTET KULTURORE-ARTISTIKE PËR OJQ DHE INDIVIDË PËR VITIN 2019

Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Qeveria – Vlada – Government Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit / Ministarstvo Kulture, Omladine i Sporta /...

Kërkohen inxhinierë të mekatronikës dhe të inxhinierisë mekanike për „Shkollën e Lartë Loyola Profesionale”

  Në kuadër të projektit të ri në shkollimin dhe trajnimin profesional, të njohur si “Shkolla e Lartë Loyola Profesionale”, Asociacioni Loyola- Gymnasium kërkon të...

FTESË PËR PJESËMARRJE NË KONKURSIN“ÇMIMI PËR DIVERSITETIT KULTUROR 2018”

Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosova Qeveria – Vlada – Government Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Ministarstvo za Kulturu, Omladinu i Sport Ministry for Culture,...

Konkurs për ndarjen e Çmimeve për Dramë Origjinale Shqipe “Katarina Josipi”

REPUBLIKA E KOSOVËS REPUBLIKA KOSOVA REPUBLIC OF KOSOVA QEVERIA E KOSOVËS / VLADA KOSOVA /GOVERNMENT OF KOSOVA MINISTRIA E KULTURËS,RINISË DHE SPORTIT MINISTARSTVO ZA KULTURU, OMLADINU, SPORT MINISTRY OF CULTURE,YOUTH,...

Konkurs për ndarjen e Çmimeve për Dramë Origjinale Shqipe “Katarina Josipi”

REPUBLIKA E KOSOVËS REPUBLIKA KOSOVA REPUBLIC OF KOSOVA QEVERIA E KOSOVËS / VLADA KOSOVA /GOVERNMENT OF KOSOVA MINISTRIA E KULTURËS,RINISË DHE SPORTIT MINISTARSTVO ZA KULTURU, OMLADINU, SPORT MINISTRY OF CULTURE,YOUTH,...

Lajmet e Fundit