25.8 C
Prizren
E mërkurë, 27 Shtator, 2023

Asamblistët e miratuan statutin e Komunës së Malishevës

Në mbledhjen e parë të jashtëzakonshme të Kuvendit të Komunës së Malishevës, për vitin 2023, të cilën e udhëhoqi kryesuesi, Argjend Thaçi, para asamblistëve, propozoi vetëm një pikë për shqyrtim, diskutim dhe miratim.

Draft-statutin e Komunës së Malishevës të cilën e hartoi dhe draftoi, komisioni profesional.

Pas një debati të gjerë të bërë nga asamblistët, për disa sqarime që kërkuan prej anëtarëve të komisionit, për këto u përgjigjën nënkryetari i Komunës së Malishevës, Vesel Krasniqi dhe drejtori për Administratë, Fatmir Ademaj.

Në fund me shumë se dy të tretat e votave, asamblistët e miratuan draft-statutin e Komunës së Malishevës.

Asociation “Loyola-Gymnasium” shpall një vend të lirë për mësimdhënës/e të gjuhës angleze

Arrestohet shoferi i një autobusi në Prizren – tentoi ta godiste inspektorin komunal

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Prizren, pasi që i njëjti kishte tentuar ta godas me autobus inspektorin komunal të Prizrenit. “Është arrestuar...

Kurti e Çeku udhëtojnë për në Zvicër

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, i shoqëruar nga ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku ka udhëtuar sot për në Zvicër. Pasdite...

Lajmet e Fundit