17.8 C
Prizren
E premte, 30 Shtator, 2022

Hekurudhat e Prizrenit, “zhduken” nga bërlloku

berloku 2Hapësirat e hekurudhës në Prizren, janë shndërruar në deponi të bërllokut në Prizren. Nehat Basha , kryeshef i KRMM “Eko-Rajoni”, ka bërë të ditur për këto hapësira janë përgjegjës Hekurudhat e Kosovës.
“Ne si “Eko-Rajon”, nuk kemi kontratë dhe nuk merremi ma materiet interne. Herë-herë pastrojmë mbeturinat e amvisërisë në mënyrë që gjendja të mos përkeqësohet ,por këtë e bëjmë me vetiniciativë”, thotë Basha për Koha Ditore.

Zëdhënësi i Hekurudhave të Kosovës Refet Citaku hapësirat e përmendura nuk janë deponi, por prona të hekurudhave të Kosovës.

“Në këtë hapësirë vite me parë janë hedhur mbeturina interne, duke mos u penguar nga komuna e Prizrenit”, shprehet ai. Ai tregon se Komuna dhe Hekurudhat kanë filluar të pastrojnë këtë hapësirë.

Previous articleKompletohet Muja
Next articleFemra jonë dhe 8 marsi

Më Shumë

Lajmet e Fundit