1.8 C
Prizren
E enjte, 7 Dhjetor, 2023

Kompletohet Muja

Ramadan Muja 2Kryetari i Prizrenit, Ramadan Muja është kompletuar me të gjithë drejtorët e Ekzekutivit. Edhe  partitët e minoriteteve tashmë ia kanë dorëzuar emrat e drejtorëve të rinj.

Zëdhënësi i KK-së, Ymer Berisha konfirmoi për “PrizrenPress”, se partitë e minoriteteve kanë dorëzuar emrat e drejtorëve tek kryetari Ramadan Muja.

“Po dje i kanë dorëzuar emrat e drejtorëve edhe partitët e minoriteteve”, tha Berisha.

Në mbledhjen e fundit të KK-së, Ramadan Muja, pjesërisht  pat emëruar drejtorët e rinj të qeverisë komunale.

Nënkryetar i  Komunës  është emëruar Lulëzim Kabashin nga AAK-LDD, drejtor të Shërbimeve Publike, Hasan Hasanin (PDK), drejtor të Urbanizimit dhe Planifikimit Hapësinor, Nijazi Kryeziun (PDK), drejtor të Arsimit, Nexhat Çoçajn (PDK), drejtor të Shëndetësisë, Zyber Rizanajn (PDK), drejtor të Inspektorateve, Bedri Bytyçi (PDK), drejtor të Punës dhe Mirëqenies Sociale, Hazër Shala (PDK), drejtor të Zhvillimit dhe Turizmit, Mensur Bytyqi (AAK-LDD), drejtor të Bujqësisë, Pal Gecin (AAK-LDD), drejtor të Administratës, Ilir Baldedaj (AAK-LDD), drejtor të Kulturës Arhim Ajazin (NDS), derisa ka bërë të ditur se KDTP-ja do të merr drejtorinë e Ekonomisë dhe Financave dhe atë të Gjeodezisë dhe Kadastrit, ndërkohë që “Vakatit” i takon drejtoria e Emergjencave.

Kryetari i Degës së KDTP-së, Levent Bush ka bërë të ditur se ky subjekt ka propozuar Mehmet Butucin për drejtor të Ekonomisë dhe Sencar Karamucon për drejtor të Gjeodezisë dhe Kadastrit. Ndërsa Vakat ka propozuar Bedrija Ejupagiqin për drejtor të Emergjencave./PrizrenPress.com/

Më Shumë

Mbahet punëtoria për hartimin e planit të punës për Kuvendin e Komunës së Rahovecit

Të martën është mbajtur punëtoria “Hartimi i planit të punës për Kuvendin e Komunës së Rahovecit për vitin 2024”, që parashihet me kornizën ligjore...

Rexhepi përcjellë mesazhet nga Bosnja: Kujdes me Asociacionin !

Zëvendëskryeministrja e Kosovës, Emilija Rexhepi, ka përcjellë një porosi nga Organizata “Nënat e Srebrenicës”, që Kosova të ketë kujdes me themelimin e Asociacionit të...

Lajmet e Fundit