Festa ishte drejt fundit dhe janë ngritur dyshime se vajza mund të ketë qenë e dehur.

Ish-konkurrentja e Përputhen, Efi, e ka thënë një gjë të tillë. Përmes një instastory, ajo ka shkruar se vajza ka qenë në gjendje të dehur dhe askush nuk e ka ndihmuar.

Madje sipas saj, dy djemtë, manjakë kanë përfituar prej saj.