9.8 C
Prizren
E martë, 21 Mars, 2023

Komuna e Suharekës mbajti takimin informues për biznese dhe shoqëri civile

Komuna e Suharekës në bashkëpunim me Agjencionin për Zhvillim Rajonal-Jug, kanë mbajtur takimin informues për biznese dhe shoqëri civile/institucione për prezantimin e dy skemave të granteve të BE-së.

Qëllimi i ndarjes së këtyre granteve është përmirësimi i qasjes në tregun e punës për grupet e pafavorizuara përmes ndërmarrjeve sociale dhe masave aktive të punës, si dhe zhvillimin e bizneseve.

Në këtë takim informues do të shpalosen objektivat e skemës, çështjet me prioritet, shumat e përkrahjes financiare, përqindja e bashkëfinancimit në projekt, kushtet e kualifikueshmërisë, partneritetet, llojet e aktiviteteve si dhe procedurat dhe afati i aplikimit.

Më Shumë

Bukëpjekësi nga Hasi impresionon kroatët me çmimin e lirë të bukës

Bukëpjekësi shqiptar Lulëzim Qenaj ka vendosur t’i gëzojë qytetarët në Kroaci duke e ulur çmimin e bukës së bardhë në 60 centë, nga 1.60...

Sot 23-vjetori i pullave të para postare të Postës së Kosovës

Sot shënohet 23-vjetori i emetimit të emisionit të parë të pullave postare të Postës së Kosovës. Posta e Kosovës përmes një komunikate për media njofton...

Lajmet e Fundit