23.8 C
Prizren
E martë, 9 Gusht, 2022

Kthehet në rigjykim rasti “Veteranët”

Gjykata e Apelit ka bërë të ditur se e kanë kthyer në rigjykim rastin “Veteranët”.

Në mesin e të përfshirëve janë ish-kryeministri Agim Çeku dhe ish-ministri i Mbrojtjes, Rrustem Berisha.

Ndërsa, personat e tjerë të përfshirë janë N.L., S.H., Sh.D., Q.G., Sh.B., A.D., F.F., S.E., F.Sh. dhe Xh.J..

Ata akuzohen për veprën penale  keqpërdorim i detyrës zyrtare, transmeton Klankosova.tv.

“Departamenti Special i Gjykatës së Apelit të Kosovës, pas shqyrtimit të të gjitha shkresave të lëndës dhe vlerësimit të pretendimeve ankimore, ka vendosur që ta aprovoj ankesën e Prokurorisë Speciale të Kosovës, ndërsa ta anuloj aktgjykimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë, PKR.nr.230/2018, i datës 16 prill 2021 dhe kjo çështje penale do t’i kthehet në rigjykim dhe rivendosje të njëjtës gjykatë“, thuhet në njoftimin e lëshuar nga Gjykata.

Më Shumë

Theret me thikë një person në Prizren

Një person është goditur me thikë në Prizren. Ai, ka kërkuar ndihmë mjekësore pasi kishte disa plagë në trup. Policia ka  intervistuar viktimën . Ai ka deklaruar...

Vrasja dhe djegia e vëllait në Rahovec, ekspertja thotë se nuk gjetën gjurmë të ADN-së së viktimës

 Eskpertja e ADN-së, Hidajete Muharremi tha se nuk kanë gjetur profil të ADN-së së viktimës nga mostrat e dheut që janë marrë nga vendi...

Lajmet e Fundit