0.8 C
Prizren
E shtunë, 4 Shkurt, 2023

Licencohet Federata e Sportit Shkollor

Ministri i Sportit, Hajrulla Çeku ka nënshkruar licencën e radhës për një federatë të sportit, sipas udhëzimit administrativ për licencimin e federatave.

Pas rekomandimit pozitiv të Komisionit për licencim në kuadër të MKRS-së, ministri Çeku i dorëzoi zyrtarisht licencën kryetarit të Federatës së Sportit Shkollor, Adrian Telakut, për ushtrimin e veprimtarisë së tyre sportive të vlefshme deri në fund të vitit 2024.

Ministri Çeku bashkë më zëvendësministren, Daulina Osmani dhe kryetarin, Adrian Telakun, diskutuan edhe për rritjen dhe zhvillimin e aktiviteteve në këtë federatë me qëllim të ngritjes së kapaciteteve dhe ofrimit të kushteve më të mira për zhvillimin e sportit.

Më Shumë

Vlera e koeficientit 105 euro, mësuesi i merr 588 euro pagë bruto

Sot kryeministrit Albin Kurti, në një mbledhje të Qeverisë së Kosovës, ka treguar se vlera e koeficientit është 105 euro. Në bazë të kësaj page,...

Albina Kelmendi zbulon detaje për rrugën drejt Eurovizionit

Albina Kelmendi, zbulon detaje për rrugën drejt Eurovizionit. Ajo ka zbuluar se kënga “Duaje”, do të prezantohet në gjuhën shqipe. Po ashtu ajo tregon se...

Lajmet e Fundit