19.8 C
Prizren
E shtunë, 1 Tetor, 2022

Muja kompleton pjesërisht Ekzekutivin

Ramadan Muja 2Kryetari i Prizrenit, Ramadan Muja ka shpallur pjesërisht përbërjen e re të Ekzekutivit. Emrat drejtorëve janë publikuar në mbledhjen e Kuvendit Komunal.Partitë e minoriteteve, ndërkaq nuk i kanë sjellë ende merat e tyre.

1. Administrata,Ilir Baldedaj

2. Ekonomi dhe Financa,(KDTP)

3. Shërbime Publike,Hasan Hasani

4 .Urbanizëm dhe Planifikim Hapësinor,Nijazi Kryeziu

5. Gjeodezi dhe Kadastër, (KDTP)

6. Arsimi dhe Shkenca,Nexhat Cocaj

7. Shëndetësi, Zyber Rizanaj

8. Zhvillim dhe Turizëm, Mensur Bytyci

9. Emergjenca dhe Siguria,(Vakat)

10. Bujqësi dhe Zhvillim Rural, Pal Guci

11. Kulturë, Rini dhe Sport, Arhim Ajazi

12. Punë dhe Mirëqenie Social, Hazir Shala

13.Inspektoriat, Bedri Bytyci

Më Shumë

Katër ish-deputetë dënohen me nga 1 vit burgim me kusht

Gjykata Themelore në Prishinë, ka shpallur aktgjykim dënues ndaj Mytaher Haskukës, Enver Hotit, Shqipe Pantinës dhe Teuta Haxhiut, duke i dënuar secilin veç e...

Putin i jep shtetësinë ruse Edward Snowdenit

Presidenti rus, Vladimir Putin i ka dhënë të hënën shtetësinë ruse ish-kontraktorit të inteligjencës amerikane, Edward Snowden. Presidenti rus e ka marrë këtë vendim nëntë...

Lajmet e Fundit