11.8 C
Prizren
E shtunë, 2 Mars, 2024

Në spitalin e Prizrenit po trajtohen 12 pacientë nga COVID-19

141 pacientë po trajtohen nga COVID-19, në kuadër të klinikave klinikat COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme. 133 janë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, 8 negativ.

Në njoftim bëhet e ditur se 102 pacientë janë me oksigjeno-terapi, kurse në Mjekim Intensiv, 12 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 51 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 12 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 3 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 7 pacientë

Spitali i Prizrenit, 12 pacientë

Spitali i Gjilanit, 10 pacientë

Spitali i Pejës, 9 pacientë

Spitali i Gjakovës, 12 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 5 pacientë

Spitali i Ferizajt, 17 pacientë

Më Shumë

Fenomeni i ndryshimit të mbiemrave shqiptarë në turq në Prizren për përfitime materiale

Ndryshimi i mbiemrave nga shqiptar në mbiemra turq është kthyer në një fenomen tek banorët e Prizrenit në Kosovë. Kjo vihet re te të rinjtë...

Shtohen rastet e plaçkitjeve në Rahovec, Latifi kërkon të rritet prezenca e ekipeve patrulluese policore

Rastet e fundit të plaçkitjeve, rrahjeve dhe gjuajtjeve me armë nga disa ekipe grabitësish në fshatrat e Rahovecit, kanë ngritur shqetësim te qytetarët në...

Lajmet e Fundit