25.8 C
Prizren
E hënë, 15 Gusht, 2022

Nënshkruhen marrëveshje inicimin për dy projekte në Komunën e Malishevës

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe Fondi i Kosovës për Efiçencë të Energjisë (FKEE), i përfaqësuar nga Admir Shala, Drejtor Menaxhues nënshkruan marrëveshje inicimi për dy projekte në Komunën e Malishevës.

Përfitues të këtyre projekteve do të janë, objekti i administratës komunale dhe gjimnazi “Hamdi Berisha”, palët bien dakord që ta iniciojnë implementimin e PKEE për këto projekte.

Për t’i realizuar këto projekte janë disa partnerë, FKEE, IDA, Programi i Partneritetit i Bankës Botërore dhe Programi i Fondi i Donatorëve të Mirëbesimit.

Kjo marrëveshje iniciues vazhdon këtë vit me grupet punues për hartimin e projektit dhe fillimi praktik i implementimit për vitin e ardhshëm.

Më Shumë

‘Është mënyrë jetese’, Balje: Vajzat myslimane nuk dinë të jetojnë pa shami

Duda Balje, deputete e kuvendit të Kosovës e cilësoi të padrejtë urdhrin administrativ që nuk lejon vajzat të mbajnë shami në shkollë. Balja tha se për...

Ceremonia përmbyllëse e DokuFest mbahet te Kino Lumbardhi

Si çdo vit, pas më shumë se një jave rrugëtim nëpër botën e filmit, ceremonia përmbyllëse e Dokufest do të mbahet te Kino Lumbardhi! Lumbardhi...

Lajmet e Fundit