19.8 C
Prizren
E shtunë, 1 Tetor, 2022

Partive nuk iu konvenon reforma zgjedhore

Hashim Thaç dhe Isa MustafaNga 23 prilli kur edhe është mbajtur takimi i fundit, liderët e partive kryesore në vend nuk janë mbledhur për të vazhduar diskutimet rreth reformës zgjedhore.
Bile, në këtë takim në mënyrë demonstrative ishte larguar përfaqësuesi i AAK-së AvniArifi, pasi kishte vlerësuar se takime të tilla janë të kota, shkruan “Tribuna”. Ky proces pothuajse i dështuar ka ngecur në gjysmë, ndërsa askush nuk flet nëse ai duhet të vazhdojë nga liderët apo do të transferohet në instancë tjetër.

Që nga zgjedhjet e fundit më 2010, është konstatuar se Kosova nuk mund të shkojë në zgjedhje të reja me sistemin e vjetër, i cili ka dalë të ketë qenë i komplikuar dhe si i tillë ka lënë hapësirë për keqpërdorim të votave.

Më Shumë

Pensionistët kërkojnë të trajtohen me dinjitet, lëshojnë pëllumba para Qeverisë

Në Ditën Ndërkombëtare të Pensionistëve Shoqata e Pensionistëve të Kosovës ka organizuar aksion simbolik para Qeverisë, raporton Ekonomia Online. Ata kanë lëshuar pëllumba para Qeverisë,...

12 vëllezër e motra thyejnë rekordin botëror me moshë të kombinuar mbi 1058 vjeç

Një familjeje me 12 vëllezër e motra në Spanjë iu dha Rekordi Botëror Guinness kur mosha e tyre e kombinuar u konfirmua si 1058...

Lajmet e Fundit