13.8 C
Prizren
E diel, 1 Tetor, 2023

Plazhi natën

Skender Berisha

Plazhi po jep shpirt sa e sa herë
përmes rërës merr frymë
dhe digjet në vete
me hallet e ditës

kot e rrëmoj t’i jap pak ujë
me valët që nuk e arrijnë
i harruar po i lë porositë vetes
po më dhimbset shumë aq e etur

sa e rrotulluan e shprishën
e rënduan pa fije mëshire
afër ujit qullë i del shpirti për ujë
po vdes përnatë edhe pa bujë

përtrihet me nesër e rrëmbehet
nga zhurmat që e presin e ndajnë
nën diell flaka i del e kruajnë lëkurët
e shprishin të njelmta valët dhe të pëshurët

Skender Berisha
13 korrik 2013,DURRËS

Totaj nuk iu përgjigjet pyetjeve të kuvendarëve që kanë votuar kundër buxhetit

Kryetari i Prizrenit,Shaqir Totaj nuk i është përgjigjur sot  pyetjeve të kuvendarëve të cilët kanë votuar kundwr buxhetit . "Në këtë seancë jo, në seancat tjera...

Policia konfirmon: Tre sulmues të vrarë, një i arrestuar

Policia e Kosovës konfirmon vrasjen e tre sulmuesve, arrestimin e një sulmuesi, arrestimin e katër personave të dyshuar të cilët janë hasur nën posedim...

Lajmet e Fundit