23.8 C
Prizren
E enjte, 21 Shtator, 2023

Prizren, katër aktakuza kundër 5 personave

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga Prokuroria Themelore në Prizren janë ngritur katër (4) aktakuza kundër pesë (5) personave, për kryerjen e veprave të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur katër (4) aktakuza kundër pesë (5) personave, për vepra të ndryshme penale”, thuhet në njoftim.

Konkurs për çmimin letrar mbarëkombëtar “At Gjergj Fishta”

Bashkia Lezhë, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës dhe Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit, nën kujdesin e veçantë të kryetarit të bashkisë Lezhë,...

Ankesa e mbrojtësve të “Burdushit” në Apel ndaj refuzimit të kërkesës nga Themelorja lidhur me shtyrjen e vuajtjes së dënimit

Mbrojtësit e të akuzuarit Hysri Peqani i njohur si “Burdushi”, avokatët Durim Osmani dhe Feim Alaj, më 15 shtator 2023, kanë parashtruar ankesë kundër...

Lajmet e Fundit