10.8 C
Prizren
E shtunë, 1 Prill, 2023

Thirrja e Begajt për drejtorët

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, sikur çdo të hëne, edhe sot e ka mbajtur mbledhjen e rregullt të Këshillit të Drejtorëve, ku ka kërkuar nga drejtoritë, që të përshpejtojnë realizimin e planifikimeve për këtë vit, në mënyrë që viti të mbyllet sipas planifikimeve që drejtoritë i kanë bërë, përfshi edhe realizimin e projekteve të planifikuara.

“Kemi vetëm edhe pak ditë deri në përfundim të vitit dhe kërkoj nga ju, që maksimalisht të punoni të përfundimin e planifikimeve që keni pasur, edhe pse gjatë punës është e natyrshme që dalin edhe pengesa”, ka thënë Begaj.

Nga ana tjetër, drejtorët e drejtorive, kanë raportuar për realizimin e planifikimeve të tyre, në veçanti në realizimin e projekteve, ndërsa u bë e ditur se disa projekte janë duke vazhduar, të cila kryesisht janë projekte dyvjeçare, ku përfshihen ndërtim objekteve shkollore, salla sporti, rrugë, parqe, rregullimi i shtratit të lumit-përroskës në qytet dhe projekte tjera, të cilat janë në vazhdim.

Po ashtu u bë e ditur se të gjitha shërbimet komunale janë duke u kryer pa pengesa dhe nuk ka ankesa të qytetarëve për shërbimet që ju ofrohen.

Më Shumë

Pasardhësi i mundshëm i Putinit thotë se vendet e NATO-s janë palë në konflikt në Ukrainë

Sekretari i Këshillit të Sigurisë të Rusisë, Nikolai Patrushev, ka pohuar se NATO është palë në luftën në Ukrainë. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi,...

Pajtimi dramatik i Wanda Narës me Mauro Icardi!

Mauro Icardi u kthye në Turqi dhe e bëri këtë pa shoqërinë e Wanda Nara. Por kjo nuk do të thotë se ata kanë...

Lajmet e Fundit