7.8 C
Prizren
E enjte, 8 Dhjetor, 2022

Totaj: Rikthimi i ligjshmërisë ka filluar në komunën e Prizrenit

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj, ka thënë se rikthimi i ligjshmërisë ka filluar në komunën që drejton.

“Pas shumë vitesh të betejës së qytetarëve të lagjes ‘Dardania’ dhe në krye të detyrës për zbatimin e aktgjykimit të Gjykatës Kushtetuese, Komuna e Prizrenit, përkatësisht Drejtoria e Inspektorateve, ka filluar kthimin në gjendjen e mëparshme të hapësirës ku ishte planifikuar ndërtim kolektiv. Plane dhe projekte të reja kreative e presin këtë lagje”, ka thënë Totaj.

 

Më Shumë

Kryetari i SBASHK-ut: Kontrata kolektive është valide, MASHT-i nuk mund ta shkëpus njëanshëm

Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, ka njoftuar Sindikatën e Bashkuar të Arsimit, ditë më parë se nuk do të vazhdojë me zbatimin e...

Eksperti financiar thotë se dëmi i shkaktuar nga ndërtimi i Shtëpisë së Kulturës në Zhur është rreth 183 mijë euro

Në Gjykatën Themelore në Prizren, të martën, në gjykimin për korrupsion, eksperti financiar, Hamdi Kastrati ka thënë se dëmi i tërësishëm për katër fazat...

Lajmet e Fundit