32.8 C
Prizren
E shtunë, 20 Korrik, 2024

Bukowski: Më duhet edhe një jetë… ta kthej të humburën…

Nga Charles Bukowski

Më duhet edhe një jetë. Vetëm edhe një. Jo shumë e gjatë, por e mjaftueshme. Ta kthej të humburën, ta rregulloj të thyerën.

Ta fal të pafalmen, ta fal të pafalmen. Më duhet edhe një shansë, ta provoj ndryshe, t’i mbledh të gjitha zaret dhe t’i hedh edhe njëherë.

Të kem të drejtë edhe për një të hedhur.

Më Shumë

Fillon renovimi i tërësishëm i katit të parë të objektit të Administratës Komunale në Prizren

Ka filluar renovimi i tërësishëm i katit të parë të Objektit të Administratës Komunale, të cilat punime po zhvillohen me intensitet të lartë për...

Dënimi i Pjetër Shalës nga Gjykata Speciale: Shkelje e Drejtësisë Ndërkombëtare

Av. Gent Gjini Që nga fillimi i themelimit të saj, ka qenë e qartë se kjo Gjykatë Speciale do të sillte padrejtësi për faktorin shqiptar....

Lajmet e Fundit