11.8 C
Prizren
E shtunë, 2 Mars, 2024

Arrestohet personi i kërkuar në Prizren

Një person i kërkuar nga organet e drejtë sisë është arrestuar dje në Prizren.

“Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata, është arrestuar një mashkull kosovar dhe i njëjti dërgohet në vuajtje të dënimit”, njofton Policia e Kosovës.

Asociation “Loyola–Gymnasium” shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve për vitin shkollor 2022- 2023

Më Shumë

Lajmet e Fundit