33.8 C
Prizren
E mërkurë, 19 Qershor, 2024

Bie gongu. Zgjohet Valeri

ValeriPas rënies së gongut, Valeri u zgjua për të realizuar provën e ndarjes së mbeturinave, një provë që ka nisur që prej fillimit. Ai u ngrit nga krevati dhe shkoi drejt kuzhinës, ku mblodhi të gjitha qeset e mbeturinave për t’i hedhur në koshat ndarës në oborr.

Pasi e kreu me sukses provën, ai nisi të sistemojë karriget në oborr dhe më pas të përgatisë ushqimin e zogjve, duke ia lënë në oborr. Ndërkohë, banorët e tjerë vazhdonin të flinin.

Më Shumë

Lajmet e Fundit