17.8 C
Prizren
E martë, 3 Tetor, 2023

DokuFest hap konkurs për vullnetarë

DokuFest-vullnetarëDokuFest ka hapur sot thirrjen për vullnetarë për edicionin e 12 të festivalit, i cili do të mbahet nga data 17-25 gusht në Prizren.

Vullnetarët e DokuFest do të ndihmojnë në menaxhimin e kinemave, në Press dhe Media qendër, në mikëpritjen e mysafirëve dhe evente, në DokuDaily, DokuKids, DokuShop dhe Doku TV.

Aplikacioni është i hapur deri më datën 15 korrik 2013 ndërsa mund të aplikojnë personat mbi moshën 16 vjeçare.

Për të aplikuar klikoni këtu: http://www.dokufest.com/2013/?cid=1%2C27 (PrizrenPress.com)

Lajmet e Fundit