13.8 C
Prizren
E shtunë, 2 Mars, 2024

Fle për 59 ditë, mjekët në kërkim të kurës

Imaarl Duprey-bukuroshja e fjeturNjë 23 vjeçare, e cila vuan nga një çrregullim tepër i rrallë neurologjik, siç është sindroma Kleine-Levin, ka fjetur për plot 59 ditë.

Gjatë kësaj periudhe ajo ka sjellje të çuditshme ndërsa sillet si fëmijë dhe ha shumë. Imaarl Duprey e cila mund të cilësohet edhe si “Bukuroshja e Fjetur”, fle për gati 59 ditë.

Mjekët bëjnë me dije se të gjithë personat të cilët vuajnë nga ky çregullim, bien në një gjumë të gjatë sa mund të flejnë për ditë me rradhë.

Pacienti ndihet nervoz, sillet në mënyrë fëminore dhe konsumon shumë ushqim. Vajza në fjalë ka arritur edhe të diplomohet në psikologji nga Universiteti Goldsmiths në Londër.

Më Shumë

Fenomeni i ndryshimit të mbiemrave shqiptarë në turq në Prizren për përfitime materiale

Ndryshimi i mbiemrave nga shqiptar në mbiemra turq është kthyer në një fenomen tek banorët e Prizrenit në Kosovë. Kjo vihet re te të rinjtë...

Mësimdhënësit e mirëpresin vlerësimin për licencë të avancuar

Një pjesë e madhe e mësimdhënësve po e mirëpret paralajmërimin e Ministrisë së Arsimit se nga qershori i këtij viti, mësimdhënësit të cilët janë...

Mish dhe ndryshk

Lajmet e Fundit