30.8 C
Prizren
E hënë, 17 Qershor, 2024

Kryeprokurori Hoxhaj: Zgjedhjet po ecin mirë në Prizren

Syle Hoxhaj, kryeprokurorKryeprokurori i Prizrenit, Sylë Hoxhaj, ka vlerësuar se deri më tash procesi zgjedhor në rajonin e Prizrenit ka ecuar pa pengesa dhe në mënyrë të rregullt.

Ai tha se deri më tash nuk ëshë shënuar asnjë incident që do të ndikonte në mbarvajtjen e zgjedhjkeve.

“Procesi zgjedhor në rajonin e Prizrenit deri më tash ka ecuar në mënyrë të rregullt. Nuk është shënuar asnjë incident “, tha Hoxhaj për “PrizrenPress”.

Hoxhaj tha se qendra e votimit është hapur më vonesë vetëm në fshatrat Novakë.

“Këtu kemi pasur vonesë për shkak mungesës së çelësave të objektit. Kemi ardhur në përfundim se vonesa e çelësave të objektit nuk ka ndodhur me qëllim të caktuar”, tha Hoxhaj.

Ai tha se Prokuroria dhe Policia është duke vëzguar nga afër procesin e votimit. /PrizrenPress.com/

 

Më Shumë

Lajmet e Fundit