12.8 C
Prizren
E martë, 23 Prill, 2024

Kryetarja e RDK-së në Prizren, Adelina Morina, përfaqësuesja e vemte nga Kosova në New York, në konferencën globale

Kryetarja e Rinisë Demokratike në Prizren dhe anëtarja e Kryesisë Qendrore të Rinisë së PDK-së, Adelina Morina, po qëndron në New York të SHBA-ve, me ftesë të Associazione Diplomatici, në konferencën 5 ditore “Change the World”, që fokusin e ka tek problemet globale.

Asociation “Loyola–Gymnasium” shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve të rinj

Morina, si përfaqësuesja e vetme nga Kosova, në këtë sesion ka hapur punimet e samitit, ku po trajtohet lufta Ukrainë-Rusi dhe roli i organizatave ndërkombëtare në këtë konflikt, si UNHCR, FAO, WHO etj.

Si ambasadore e të rinjëve ajo ndihet e nderuar që të jetë e barabartë në këtë tryezë, së bashku me bashkëmoshatarët nga shumë vende të botës.


Një ndër tipet e banesave në kompleksin “Parku”.
Bëhu me banes në zemër të Prizrenit pranë Lumbardhit dhe Parkut!
+383 44 128 112
Mund të jetë një imazh i divan dhe dhomë ndenjjeje

 

Më Shumë

Lajmet e Fundit