17.8 C
Prizren
E hënë, 26 Shtator, 2022

MASHT: Mos i leni fëmijët në protesta

Cantat e nxenesveMinistria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT) fton të gjithë drejtorët e shkollave të Kosovës, që në bashkëpunim me mësimdhënësit dhe prindërit të kujdesen për sigurinë e nxënësve, në mënyrë që të përmbahen nga pjesëmarrja në tubime.

Po ashtu, MAShT fton nxënësit që të ndjekin me rregull procesin mësimor dhe të kenë kujdes të shtuar, e të mos përfshihen në tubime, sidomos në ato tubime ku mund të cenohet siguria e tyre.

Më Shumë

Policia në Prizren ndalon një person të dënuar me një vit e 25 ditë burg

Me 23 shtator 2022, policia në Prizren ka ndaluar një person të kërkuar me urdhër arrest të gjykatës i cili me aktgjykim të plotfuqishëm...

Azemi nga sektori privat: Qeveria na mashtroi, përgatitjet për grevë kanë filluar

Pas Sindikatës së Bashkuar të Arsimit të Kosovës, greva e radhës e organizuar në Kosovë do të jetë nga Sindikata e Sektorit Privat. Këtë...

Kolona e pestë

Lajmet e Fundit