0.8 C
Prizren
E martë, 31 Janar, 2023

Mbi 119 mijë lëndë të paekzekutuara në gjykata, prinë Prizreni

Gjykata-qekiqiFiks 119 mijë e 513 lëndë të paekzekutuara flenë në gjykatat e Kosovës. 104 mijë e 184 janë nga fusha civile, 15 mijë e 329 janë nga ajo penale. Numri më i madh i tyre nuk është në Prishtinë, por në Prizren, i ndjekur nga Gjilani e Peja.

Ky numër lëndësh nuk po e frikëson kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Enver Peci. 800 mijë të tilla thotë se i ka Maqedonia. Shumicën e këtyre lëndëve, sipas Pecit, e përbëjnë borxhet e qytetarëve ndaj KEK-ut, ujësjellësit e kompanive të pastrimit,shkruan Koha Ditore.

Në mesin e lëndëve të paekzekutuara është edhe ajo e Alinexhat Zeqirit, Abdulxhemi Zeqirit dhe Samet Ramadanit. Pronën e tyre prej 254 metrash katrorë e mban Behxhet Makolli qe 13 vjet. Lokali i tyre gjendet përballë hotelit “Grand” dhe njihet si “Bulevardi”.

Më Shumë

“Mbaroi, kam arritur gjithçka” – Messi flet për herë të parë pas triumfit në Kupën e Botës

Lionel Messi i ka bërë të gjitha. Përveç Kupës së Ligës dhe Kupës së Francës, Lionel Messi ka fituar çdo garë në të cilën...

Jasharaj: Jemi në stres, nën 120 euro koeficienti i papranueshëm

Këtu bën pjesë SBASHK-u. “Jo nuk kemi info zyrtare përmes disa spekulimeve që thuhen. Jemi në stres, pa e ditë koeficientin ne nuk po dimë...

Lajmet e Fundit