34.8 C
Prizren
E enjte, 18 Gusht, 2022

Në Prizren në zgjedhjet e 3 nëntorit të drejtë vote kanë mbi 8000 votues të rinj

Zgjedhjet-ksKomisioni Komunal zgjedhor në Prizren, pas nominimit të emrave nga partitë politike në përbërje të plotë ka filluar punën për përgatitjen teknike të zgjedhjeve me 3 nëntor. Veq zyrtarit të përhershëm në KKZ, anëtarë të komisionit kanë dominuar partitë që janë të përfaqësuara në Parlament.Nga 6 gushti në komisionin Komunal zgjedhor, mundë të lajmërohen të gjithë personat që nuk i kanë emrat në vendvotimet ku jetojnë, ose që dëshirojnë ta ndërrojnë vendvotimin brenda komunës. Periudha për këtë ndërrim të vend votimeve është deri me 24 shtator,transemton TVO

Në komunën e Prizrenit numri i votuesve të ri është mbi 8000, ndërsa i votuesve mbi 157 mijë.NË Komunën e Prizrenit në zgjedhjet e 3 nëntorit do të jenë 7 vendvotime të reja.Komisioni komunal zgjedhor në ditët e ardhshme do ta hap edhe konkursin për trajner, dhe do ta bëjë trajnimin e komisionerëve.

Më Shumë

Suhareka planifikon 6 milionë euro për rrugët malore

Turizmi malor jo rrallë shihet si shpëtim ekonomik për shumë familje kosovare. Bjeshkët e vendit tonë ofrojnë resurse të shumta, por ende nuk shfrytëzohen...

Burrë e grua rrihen mes vete në Malishevë, përfundojnë në spital e më pas ndahen

Telashet në familjet kosovare nuk kanë të ndalur. Përditë në Polici raportohen numër i madh rastesh, ku konfliktet mes bashkëshortëve shpesh përfundojnë edhe me...

Lajmet e Fundit