9.8 C
Prizren
E mërkurë, 29 Mars, 2023

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet në Prizren

21.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga TS 35/10k(20)kV Dikanca o të ndërprehet:

LP 10kV Radesha (kodi: 30037006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

22.09.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

LP 10kV Grupi i Biznesit (kodi: 30034009) prej orës10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Grupi i Biznesit.

Arsyeja: Energjizimi i TS 10(20)04 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetike.

2.

Nga TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Elani (kodi: 30033016003) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS Banesat (kodi: 30033016011) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Vendet: Elani dhe Banesat.

Arsyeja: Vendosja e kthinës së re dalëse në TS ekzistues, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Më Shumë

143 vjet nga lindja e Mit’hat Frashërit

Mit’hat Frashëri, i njohur me epitetin Lumo Skëndo, ka lindur më 25 mars 1880 në Janinë. Ishte pinjoll i Dulellarëve të Frashërit, i biri...

Anthony Joshua synon të bëhet kampion sërish së shpejti dhe të pensionohet

Anthony Joshua synon të bëhet kampion i botës në kategorinë e rëndë të boksit sërish brenda 16 muajve të ardhshëm, por së pari i...

Lajmet e Fundit