25.8 C
Prizren
E mërkurë, 27 Shtator, 2023

PDK e para, LDK e dyta, VV e treta në Asamblenë e Prizrenit

Exit Poll’i i Klan Kosovës jep rezultatet e tyre për asambletë komunale në komunat e Kosovës. Sipas këtij Exit Poll’i, shumicën në asamblenë komunale të Prizrenit e merr PDK’ja me 32.9 për qind
Partia Demokratike e Kosovës në asamble komunale të Prizrenit merr 32.9 për qind.

Lidhja Demokratike e Kosovës merr 22.2 për qind.

Vetëvendosje është radhitur e treta me 19.8 për qind.

AAK me 10.8 për qind.

Nisma me 9.3 për qind dhe të tjerat me 5 për qind.

Lajmet e Fundit