11.8 C
Prizren
E diel, 26 Mars, 2023

Rihapet gjykimi për korrupsion ndaj ish-Drejtorit të Urbanizmit në Prizren

Gjykata Themelore në Prizren, nuk e ka shpallur sot aktgjykimin ndaj Nijazi Kryeziut, ish-Drejtor i Urbanizmit, i cili po akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Ai akuzohet se në cilësinë e Drejtorit të Urbanizmit, duke shfrytëzuar detyrën zyrtare ka tejkaluar kompetencat e tij zyrtare, duke keqpërdorë pasurinë publike me qëllim që një televizioni lokal ti mundësoj dobi pasurore në mënyrë të kundërligjshme.

Mimoza Hoxha garon në listën e LDK-së për kuvendare të Kuvendit të Prizrenit

Drejtësia Sot, njofton se gjatë këshillimit trupi gjykues ka konstatuar se është e domosdoshme rihapja shqyrtimit gjyqësor, për plotësim të procedurës dhe sqarimin e disa pyetjeve në këtë çështje penale.

Kryetarja e trupit gjykues, gjyqtarja Raima Elezi, bëri të ditur se si provë nuk është bashkangjitur raporti i Auditimit dhe nga ky fakt ka obliguar prokurorin që ta dorëzoj brenda 3 ditëve.

Ndryshe në këtë seancë, prokurori çështjes propozoi që të lexohen urdhër obligimet për pagesë në shumë prej 1.200 si vendimi i i kryetarit të Komunës.

Propozimet në fjalë u aprovuan nga gjyqtarja çështjes dhe nuk u kundërshtuan nga i akuzuari.

Në fund, gjyqtarja tha se shpallja aktgjykimit do të bëhet më datë 21 shtator, në ora 14:30./Drejtësia Sot

Më Shumë

Kurti për Asociacionin: S’do të ketë kompetenca ekzekutive

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, në raportimin e tij në kuvend për takimin e Ohrit ka folur rreth Asociacionit të Komunave me shumicë serbe. Kurti...

Sam Asghari thotë se dëshiron të realizojë një film me gruan e tij Britney Spears

Sam Asghari dëshiron të luajë në një roman apo një film aksion me gruan e tij Britney Spears, të cilën ai e vlerësoi si...

Lajmet e Fundit