7.8 C
Prizren
E enjte, 8 Dhjetor, 2022

Telekomi ofron pensionime të parakohshme për punëtorët

Në këtë e-mail, të cilin Klan Kosova e ka siguruar EKSKLUZIVISHT, të punësuarve të kësaj kompanie iu ofrua një pako dalëse, e cila përfshin dy mundësi.

Ata u njoftuan gjithashtu për hapat që do të ndërmerren në vijim për reformimin e tërësishëm të korporatës.

“a. Pensionimi i parakohshëm për personat të cilët/at dalin në pensionim gjatë viteve kalendarike 2023, 2024, 2025 dhe 2026, si dhe b. Marrëveshje vullnetare për ndërprerjen e kontratës së punës me benefitet e paracaktuara për punëtorin/en”, thuhet mes tjerash në e-mail.

Ata që firmosin për t’u pensionuar para kohe do të përfitojnë 60 për qind të pagës aktuale bruto për periudhën e mbetur deri në pensionim.

Punëtorët e Telekomit që vullnetarisht ndërpresin marrëdhënien e punës do të marrin 24 paga bruto përnjëherë.

Më Shumë

Inspektorati në Prizren me aksion për lirimin e hapësirave publike

Drejtoria e Inspektorateve në Prizren, në bazë të detyrës zyrtare dhe kerkesës nga Policia e Kosovës, për lirimin e hapësirave publike ka kryer kontrolla...

Totaj pret ambasadorin suedez, Jonas Westerlund

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj, ka pritur në takim sot Ambasadorin e Suedisë në Kosovë, Jonas Westerlund. Sipas njoftimit të komunës, ata...

Moti për sot

Lajmet e Fundit