18.8 C
Prizren
E hënë, 2 Tetor, 2023

Votuan rreth 42%, Dragashi me më së paku përqindje

Zgjedhjet-ks41.50% e qytetarëve të Kosovë kanë dalë të votojnë në balotazh. Këto janë të dhënat preliminare të KQZ-së pas mbylljes së vendvotimeve në të gjithë Kosovën.

Komunat që më së shumti është votuar është Parteshi, Kllokoti dhe Novobërda. Ato me më së paku përqindje janë Klina dhe Dragashi.

MAShT: Janë kryer pagesat për 97% të aplikuesve për subvencionimin e librave shkollor

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka njoftuar se janë verifikuar dhe proceduar pagesat për 97% të prindërve që kanë aplikuar për subvencionimin e...

Ministri Murati sqaron se kush duhet të aplikojë për subvencionim të rrymës

Ministri i Financave Hekuran Murati ka bërë të ditur se deri më tani, janë mbi 45 mijë familje që kanë aplikuar për subvencionim të...

Lajmet e Fundit