-4.2 C
Prizren
E mërkurë, 8 Shkurt, 2023

Rasti “Infrakos” në Prizren, shpallet aktgjykim lirues ndaj shtatë të akuzuarve

Gjykata Themelore në Prizren ka shpallur aktgjykim lirues ndaj shtatë të akuzuarve në rastin “Infrakos”.

Të akuzuarit ishin të ngarkuar me veprën penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, njofton Klan Kosova.

Pas shpalljes së aktgjykimit, kryetarja e trupit gjykues ka njoftuar që brenda afatit ligjor të gjithë palët në procedurë do të pranojnë aktgjykimin e plotë në formë të shkruar dhe të arsyetuar.

Kundër këtij Aktgjykimi pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në Gjykatën e Apelit.

SHËNIM: Aktakuza e Prokurorisë Themelore në Prizren, është pranuar në Gjykatë me datë 31 dhjetor 2019.

Më Shumë

Studiuesi amerikan: Turqia ka fuqi të përshpejtojë anëtarësimin e Kosovës në NATO

Profesori dhe studiuesi amerikan, Chris Dolan, tha se takimi mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, është hap...

Një stallë përfshihet nga zjarri në Zhur

Në fshatin Zhur të Prizrenit një person ka raportuar se i është përfshirë nga zjarri stalla në të cilën kishte bagëtitë, ushqimin e bagëtive...

Puhi

Lajmet e Fundit