13.8 C
Prizren
E hënë, 27 Maj, 2024

Banorët humbasin provën e plehrave

koshat-5.5Të gjithë banorët janë duke fjetur gjumë. Vëllai i Madh vendos në sfond gongun që lajmëron banorët se ka ardhur momenti që ata të çohen dhe të realizojnë provën e plehrave. Gongu zgjat për disa çaste, por askush nga banorët nuk zgjohet nga gjumi.

Minutat kalojnë njëra pas tjetrës dhe pas një farë kohe, në sfond dëgjohet përsëri gongu i provës së koshave ekologjik. Këtë herë gongu njofton banorët se afati kohor i përcaktuar nga Vëllai i Madh, për realizimin e kësaj prove ka përfunduar.
Sot askush nuk u zgjua për të hedhur plehrat në koshat ekologjik që ndodhen në oborr. Në këtë mënyrë, banorët e humbasin provën dhe të gjithë flenë
Ka ardhur mëngjesi, por të gjithë janë duke fjetur.

Më Shumë

Neser në Malishevë fillon spërkatja e zonave endemike nga ethet hemoragjike

Nga neser në Komunën e Malishevës se do të bëhet spërkatja selektive nga toka të zonave endemike nga ethet hemoragjike Krime Kongo. Drejtoria për mbrojtje...

Policia shqipton mbi 1 mijë 500 qind gjoba në trafik brenda 24 orëve

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 1572 gjoba në trafik. Sipas policisë, gjatë kësaj periudhe kohore janë evidentuar...

Lajmet e Fundit