-0.2 C
Prizren
E martë, 5 Dhjetor, 2023

Bien vetëvrasjet në Prizren

Policia-crime sceneNumri i personave, të cilët me vullnetin e tyre i kanë dhënë fund jetës gjatë vitit të kaluar, në rajonin e Prizrenit është ulur për gjashtë sosh. Shifrat flasin se dukuria e pazakontë për popullatën e këtushme, që mori hov në vitet e para të pasluftës, duket se po shkon drejt rënies, shkruan Zëri.

Mbështetur në shënimet zyrtare të policisë në Prizren, del se në vitin 2013 janë regjistruar 10 raste të vetëvrasjes, apo gjashtë më pak se sa në vitin 2012, kur në këtë formë jetën e përfunduan 16 persona, të grup-moshave e të gjinive të ndryshme.

Më Shumë

Sot është ditëlindja e ish-presidentit historik Dr. Ibrahim Rugova

Ibrahim Rugova u lind më 2 dhjetor 1944 në Cercë të Istogut. Më 10 janar 1945, komunistët jugosllavë ia pushkatuan të atin, Ukën dhe...

Gjermania jep nënshtetësi pa kushte, ja kush përfiton më shpejt

Gjermania është në prag të një hapi të madh: Për herë të parë në historinë e saj, lejon pa kushtëzime shtetësinë e dyfishtë. Parlamenti...

Lajmet e Fundit