0.8 C
Prizren
E martë, 31 Janar, 2023

Çfarë shpirti ka Tuna

Tuna6-16“Kosovarja”: Në çdo paraqitje në klipe, evenimente, lë përshtypjen e një vajze të vrazhdë, pa tolerancë, sulmuese. Si është Tuna nga brenda?

Tuna: – Mënyra se si është interpretuar karakteri im, qëndrimet e mia nuk janë tamam të tilla. Është një mbrojtës që unë e kam (selfprotected) për të mbrojtur veten nga gjithë ato energji dhe njerëz dhe ky është një qëndrim që unë kam, por në brendësi njerëzit që më njohin e dinë që Tuna… Nuk po them që është perfekte, sepse asnjëri prej nesh nuk është…/Kosovarja/

Më Shumë

Prizren/Të dyshuarës për vrasjen e Saime Domazetit i vazhdohet masa e paraburgimit edhe për dy muaj

Gjykata Themelore në Prizren, me kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prizren, më 25 janar 2023, ka marrë vendim për vazhdimin e paraburgimit ndaj të...

Prizren: Gjykimi ndaj ish-përmbarueses private, e akuzuara propozon dëgjimin e një dëshmitari

Në Gjykatën Themelore në Prizren, të premten, e akuzuara ish-përmbaruesja private, Saranda Kuçi ka propozuar që në cilësi të dëshmitari të dëgjohet Bajrush Gashi. Propozimin...

Lajmet e Fundit