10.8 C
Prizren
E premte, 31 Mars, 2023

Dembelët e UP-së!

UP-rektoratiIbrahim Gashi duket se është profesori më i parregullt në Fakultetin Filozofik. Këtë së fundi e kanë vënë në pah nëpërmjet një pyetësori Këshilli i Studentëve të Fakultetit Filozofik të Universitetit të Prishtinës, të cilët kanë analizuar mbarëvajtjen e procesit mësimor për vitin akademik 2013-2014 në këtë fakultet.

Ky këshill ka dorëzuar raportin në dekanatin e Fakultetit Filozofik dhe janë duke pritur të merren masat kundrejt këtyre parregullsive.

Prodekani në Fakultetin Filozofik, Dashamir Bërxulli, thotë se e kanë marrë raportin e bërë nga këshilli, mirëpo sipas tij këto rezultate do të krahasohen me raportet e mëhershme të bëra nga zyra për zhvillim akademik në UP dhe pastaj do të ndërmerren masat e duhura.

Më Shumë

Kurti: Ekziston marrëveshja, kemi nevojë për zbatim të saktë dhe të shpejtë të saj

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se Marrëveshja e Ohrit duhet që të fillojë të zbatohet sa më shpejtë. Ai, në një konferencë për...

Asamblistja Kryeziu, qeverisjes në Rahovec: Pse po nisni projekte kur s’ka fonde të mjaftueshme

Sot Kuvendi Komunal i Rahovecit ka mbajtur mbledhjen e radhës, në të cilën është zhvilluar debat mes pushtetit dhe opozitës në këtë komunë për...

Një gazetar ideal

Babait

Lajmet e Fundit