3.8 C
Prizren
E mërkurë, 6 Dhjetor, 2023

Fillon ndërtimi i një kilometre rrugë në fshatin Bubavec të Malishevës

Në kuadër të rregullimit të infrastrukturës rrugore në fshatrat e komunës së Malishevës, kanë filluar punimet në ndërtimin e afro një kilometri rrugë në fshatin Bubavec, përkatësisht rregullimi dhe asfaltimi i disa rrugëve brenda fshatit.

Në fillimin e punimeve në rrugët e këtij fshati mori pjesë edhe drejtori i Drejtorisë së Urbanizmit në Komunën e Malishevës, Avdi Morina, i cili përveç se ka parë nga afër fillimin e punimeve, është takuar edhe me banorët, të cilët i ka uruar për rregullimin e infrastrutkurës rrugore në lagjet e tyre.

Drejtori Morina, ka bërë të ditur se punimet janë duke u zhvilluar në disa rrugë të fshatit, me gjatësi prej mbi 900 metra dhe janë pjesë e investimeve kapitale, të cilat mundësohen nga buxheti i komunës së Malishevës.

Më Shumë

Mbrëmje muzikore, ushqim e pije – rreth 35 mijë euro për “Dimrin Kulturor” në Prizren

Më 1 dhjetor, Komuna e Prizrenit nënshkroi një kontratë në vlerë 34,443 euro për ogranizimin e manifestimit “Dimri Kulturor”. Kontrata është nënshkruar me kompaninë...

Koleksioni i veçantë etnologjik ekspozohet në Muzeun e Lidhjes Shqiptare në Prizren

Një koleksion i veçantë prej 111 palë çorapesh të krahinave etnografike shqiptare janë ekspozuar në Muzeun e Lidhjes së Shqiptare në Prizrenit për 111...

Me sytë nga shorti

Lajmet e Fundit