17.8 C
Prizren
E enjte, 6 Tetor, 2022

Janë prishur ndërmjet vete gratë dhe burrat e Kuvendit të Kosovës

Jakup Krasniqi ne mbledhje te kryesise se kuvenditGratë deputete të Kuvendit janë ftuar zyrtarisht nga Parlamenti i Shqipërisë që të mbajnë një seancë plenare solemne, të përbashkët, në Ditën e festës së gruas-8 Marsi. Por Kryesia ua ka refuzuar sigurimin e transportit.
Kjo përgjigje ka revoltuar gratë deputete, të të gjitha partive politike, deri në atë masë saqë ato kanë bërë thirrje që “burrat” të dënohen përmes votës gjatë zgjedhjeve, shkruan “Koha Ditore”.

Ndërsa kanë shkëmbyer edhe akuza për keqpërdorimin e automjeteve zyrtare nga “burrat” e Kuvendit, duke bërë të ditur se ato janë prishur keq me ta.

Më Shumë

Lajmet e Fundit