-1.2 C
Prizren
E martë, 5 Dhjetor, 2023

KQZ me plan sekret për zgjedhjet në veri

KQZ-raportKryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, pas kthimit nga Brukseli ku ka marrë pjesë në delegacionin e Prishtinës në bisedime me Beogradin, është përkujdesur që me anë të një raporti konfidencial t’i informojë anëtarët e KQZ-së për punën e bërë por edhe për pikat e planit që do të zbatohet gjatë organizimit të zgjedhjeve në veri.

Në këtë raport të dedikuar vetëm për anëtarët e KQZ-së e të cilin ka arritur ta sigurojë gazeta Tribuna, përshkruhen pikat se si duhet të koordinohen KQZ-ja me OSBE-në për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor në komunat veriore të Kosovës. Në fillim të dokumentit, Daka informon anëtarët se në Bruksel ka qenë në cilësinë e ekspertit e jo të kryetares së KQZ-së.

“Qëllimi i këtyre takimeve ka qenë identifikimi i rolit të OSBE-së, lidhur me ndërmjetësimin e organizimit të zgjedhjeve lokale 2013. Dëshiroj të potencoj se roli im dhe i drejtoreshës së zyrës për regjistrimin e partive në takimet e Brukselit, ka qenë thjeshtë teknik, në cilësinë e ekspertit zgjedhor”, ka shkruar në raport Daka.

Më Shumë

Homazhe në varrezat e dëshmorëve në Lanovicë

Familjarë të dëshmorëve, veteranë e invalidë të luftës së UÇK-së, qytetarë dhe përfaqësues të institucioneve të ndryshme ,të martën ishin të pranishëm në orët...

Asociation “Loyola-Gymnasium” shpall konkurs për një mësimdhënës/e të lëndës së matematikës

Asociation “Loyola-Gymnasium” shpall të lirë këtë vend pune: Një mësimdhënës ose mësimdhënëse për lëndën e matematikës. Kandidati duhet të fillojë punën më 09.01.2024 deri më 30.06.2024,...

Lajmet e Fundit