5.8 C
Prizren
E shtunë, 3 Dhjetor, 2022

Në Sptalin e Prizrenit, 3 pacientë në trajtim me COVID-19

Në klinikat COVID-19 dhe spitalet e përgjithshme për trajtim për coronavirus janë të shtrirë 82 pacientë.

Në raport bëhet e ditur se 34 janë të konfirmuar Covid-19 pozitivë, 48 me oksigjeno-terapi dhe 2 në gjendje të rënduar shëndetësore.

Në QKUK, 62 pacientë të shtrirë, 19 prej tyre Covid-19 pozitivë

Klinika Infektive, 26 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 36 pacientë

Në spitalet e përgjithshme, 20 pacientë, 15 prej tyre COVID-19 pozitivë, 9 me oksigjeno-terapi

Spitali i Prizrenit, 3 pacientë

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Gjilanit, 7 pacientë

Më Shumë

Lajmet e Fundit