21.8 C
Prizren
E shtunë, 22 Qershor, 2024

Një numër i vendvotimeve nuk procedohen si të rregullta

Zgjedhjet-ksNumërimi i votave me kusht, me postë dhe votave të personave me nevoja të veçanta do të nisë të martën në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve.

Zyrtarë të QNR-së kanë bërë të ditur se numërimi i këtyre votave pritet të përfundojë brenda një ose dy ditësh, për t’u kompletuar pastaj i gjithë rezultati nga zgjedhjet 8 qershorit. Megjithatë ankesat eventuale dhe rinumërimi mund ta shtyjnë certifikimin e rezultateve finale.

Koordinatori i QNR-së, Burim Ahmetaj, ka thënë se qysh ditën e shtunë kanë kompletuar regjistrimin e votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta, derisa kanë qenë në pritje të votave me postë.

Më Shumë

Lajmet e Fundit