25.8 C
Prizren
E martë, 23 Korrik, 2024

Nxënësit durrsakë vizitojnë “Loyola-Gymnasium”

Një grup nxënësish të Qendrës Kulturore të Fëmijëve dhe anëtarë të Parlamentit të Fëmijëve të qytetit të Durrësit kanë vizituar sot kampusin e Asociation “Loyola-Gymnasium”, në Prizren.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Ata u njoftuan me arritjet e shkollës dhe mundësitë e shkollimit te “Loyola-Gymnasium”, duke  pasur parasysh hapësirat moderne të konviktit  për nxënësit jashtë Prizrenit, por edhe për të interesuarit nga shtetet fqinje.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Drejtori ekzekutiv i Asociation “Loyola-Gymnasium”, Giseleher Woite, i falënderoi për vizitën nxënësit durrsakë dhe shprehu gatishmërinë e ALG-së për të vijuar e thelluar më tej bashkëpunimin në interesin e dyanshëm.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Më Shumë

Ambasadori i Kosovës e pikturon qytetin e Prizrenit, ia bën dhuratë Presidentit të Portugalisë në takimin lamtumirës

Ambasadori i Kosovës në Portugali, Ylber Kryeziu, në takimin lamtumirës të tij me presidentin e Portugalisë, Marcelo Rebelo de Sousa, i ka lënë atij...

Policia në Prizren me aksion kundër keqpërdorimit të fëmijëve lëmosh-kërkues

Gjatë muajve të nxehtë, korrik e gusht, policia e rajonit në Prizren ka paraparë plan të veçantë të trajtimin e lëmosh-kërkuesve e sidomos lëmosh-kërkuesve...

Lajmet e Fundit