18.8 C
Prizren
E hënë, 2 Tetor, 2023

Pas gjashtë javësh përfunduan vizitat sistematike të 6 800 nxënësve në 52 shkolla të Prizrenit

Pas gjashtë javësh intensive kanë përfunduar vizitat sistematike të 6 800 nxënësve në 52 shkolla të menaxhuara nga Drejtoria Komunale e Arsimit, në tri shkolla private dhe në dy shkolla speciale të Komunës së Prizrenit.

Kryetari Shaqir Totaj ka shprehur mirënjohje për punën e jashtëzakonshme të ekipeve profesionale shëndetësore dhe personelit të arsimit.

Raporti nga ky aksion, i organizuar nga Drejtoria e Shëndetësisë dhe Drejtoria e Arsimit, do të del së shpejti me rekomandimet dhe gjetjet e këtij procesi.


Bëhu me banesë pran Parkut të Qytetit dhe pran Lumbardhit !
“Frymo Lirshëm “
+383 44 128 112
Mund të jetë një imazh i 3 persona

Fitore e thellë nga Golden Eagle Ylli përballë Istogut

Golden Eagle Ylli regjistroi fitoren e parë në këtë edicion të Prince Caffe Superligës. Therandasit fituan me 50 pikë dallim ndaj Istogut me rezultat 126:76...

Fshati Zym i Hasit në syrin e studiuesve të trashëgimisë kulturore

Është mbajtur takimi i parë i grupit të mandatuar punues për Studimin e Fizibilitetit dhe Planin e Menaxhimit të fshatit Zym të Hasit në...

Lajmet e Fundit