15.8 C
Prizren
E mërkurë, 29 Maj, 2024
- Advertisement -spot_img

SHOWING RESULTS FOR:

Ibrahim Kodra nga Gazmend Freitag

Gazmend Freitag Ibrahim Kodra, laps në letër, 59,4 x 42 cm Asie Duka Bota është një mrekulli e përzier me tmerr, shpreh në veprën e tij ”Ibrahim...

Ura e Gurit në Prizren nga Gazmend Freitag

Tek piktori ekziston një instinkt themelor, një vlerësim i brendshëm në vizatimin e urave Urat kanë qenë dhe janë inspirim edhe për piktorët. Një nga...

Viti mbarëkombëtar i Gjergj Kastriotit-Skënderbeut

Gazmend Freitag Gjergj Kastrioti Skënderbeu është hero kombëtar i shqiptarëve, i këtij populli të lashtë dhe me histori shumë të veçantë, është figura më e...

Një grua e zhveshur, përballë vetes

Një grua e zhveshur në banjo është gjithnjë e bukur. Momenti kur i dorëzohesh intimitetit, dhe takimit me veten, është përpjekur gjithnjë të ndërtohet...

Latest news