25.8 C
Prizren
E mërkurë, 4 Tetor, 2023

Vidhen kapakët e pusetave në Hoçë të Qytetit

Vjedhësit e kapakëve të pusetave nuk e kanë kursyer as rrugën Prizren Zhur, konkretisht tek rethrrotullimi për në Hoçë të Qytetit.

Ne ishim në vendngjarje, dhe ua sjellim këto pamje në këtë pjesë të rrugës, në të cilen mund të shikoni se mungojnë kapakët e pusetave dhe informohenqytetarët që të kenë kujdes gjatë lëvizjes së tyre, sepse thellësia e pusetave është e madhe.

Në Prizren, dhe jo vetëm, çdo ditë e më shumë po mungojnë kapakët e pusetave, të cilët po përfundojnë në deponi të ndryshme për grumbullimin e hekurit. Vjedhja e hekurit, në veçanti kapakëve të pusetave, siç duket është shndërruar në dukuri./tvprizreni.com/

Prizren, burri sulmon fizikisht gruan dhe djalin e tij

Policia e Kosovës ka njoftuar për një rast të dhunës në familje që ka ndodhur në Prizren. Rasti ka ndodhur më 29 shtator, rreth orës...

Komuna e Malishevës e gatshme për procesin e regjistrimit të popullsisë në Kosovë

Sot eshtë mbajtur mbledhja e parë e Komisionit Komunal të Regjistrimit të Popollsisë në Komunën e Malishevës, që kryesohet nga kryetari i Komunës, z....

Lajmet e Fundit